Перспектива для навчання

Всім відомо, недаремно,

вчити мову – це престижно, 

тільки треба знати, 

де ж її вивчати!?

 

Любі абітурієнти!!!

Вас чекають на кафедрі (презентація кафедри 2020) німецької філології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки викладачі-практики з лінгвістичною підготовкою та педагогічним досвідом, які допоможуть Вам стати компетентними і досвідченими знавцями німецької мови (найпоширенішої в Європейському Союзі). Ви ж знаєте, що Німеччина – одна із провідних держав у Європейському Союзі.

Опанування німецькою мовою дасть Вам шанси обмінюватися інформацією та думками з молоддю Німеччини та інших європейських країн; ширше і глибше зрозуміти їх спосіб життя і форми мислення та їх культурний спадок. Транснаціоналізація освіти у контексті європейського освітнього простору дозволить Вам здобути стипендію на навчання у Німеччині.

Навчаючись у СНУ на факультеті іноземної філології, Ви зможете користуватися ексклюзивним фондом літератури в оригіналі, спілкуватися з DAAD-лектором з Німеччини Андре Бьомом та відвідувати його лекції, брати участь у програмах обміну та стажування студентів у Німеччині та у Польщі, завдяки міжнародним зв’язкам кафедри німецької філології та вишу із європейськими вузами-партнерами та з різними організаціями.

Що для цього потрібно зробити?

1. Стежити за датами проведення Днів відкритих дверей на кафедрі німецької філології.

2. Стежити за датами подання документів до університету.

3. Подати документи та стати студентом/студенткою ФІФ!!!!!!!!!!!

Одна відповідь

Залишити коментар